Monday, May 21, 2018
  Tlf. 71 67 25 00

   kontaktinformasjon


Tannbehandling

Vi utfører det meste innen generell/vanlig tannbehandling. Klinikken har investert  i moderne utstyr og vi holder oss oppdatert ved kurs og konferanser. Mest mulig smertefri behandling er viktig hos oss og vi har derfor flere metoder og typer lokal bedøvelse.


Kosmetisk tannbehandling kan være alt fra å skifte en stygg gammel fylling, bleke tennene eller gjøre en full "make over”  med  fasetter. Det kan koste fra noen hundrelapper til flere tusen. Det er svært individuelt, men det viktigste er at du som pasient igjen føler deg komfortabel med å smile!

Misfarginger, mellomrom, ujevnheter og stygge fyllinger kan det gjøres noe med. Skallfasetter er èn mulighet og en vanlig form for kosmetisk tannpleie. En skallfasett er et tynt skall fremstilt i porselen. Fasetten fremstilles individuelt for hver tann av en tannteknikker. Vi legger derfor stor vekt på å bruke dyktige tannteknikere. Fasetten limes direkte på tannen og resultatet blir svært naturlig og varer i mange år ved godt vedlikehold.


Helfo (Folketrygden)
I Norge har det vært slik at voksne friske mennesker må ta ansvaret for -og den økonomiske belastningen med egen tannbehandling.
I de senere årene har dette blitt noe bedre, da Helfo yter ganske gode bidrag til pasienter med periodontitt (tannkjøttssykdom) og til pasienter som får svekket tannhelse på grunn av annen sykdom eller medfødte lidelser.
Ved Sentrum Tannhelse registrerer vi dine generelle helseopplysninger, og vil opplyse og organisere direkte oppgjør via Helfo hvis det er grunnlag for det. Vi er til en hver tid oppdaterte på hva pasientene våre har krav på av støtte.

 


© Sentrum Tannhelse AS  |  produsert og publisert med ROW fra Ramvik.no

(C) Sentrum Tannhelse | system med ROW fra ramvik.no